Uw woning verkopen

Een woning verkopen in het hogere marktsegment is een weloverwogen keuze, die vaak gepaard gaat met emoties en onzekerheden. De adviseur van Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs o.z. neemt deze onzekerheden graag voor u weg en begeleidt u tijdens alle stappen in het verkoopproces. Altijd in overleg met en op maat voor u.  

Uw exclusieve object te koop

Als eerste stap in de verkoopbegeleiding is het voor ons belangrijk om kennis met u te maken en een beeld te krijgen van uw wensen bij de verkoop van uw object. Hierna volgt een uitgebreide inventarisatie van het object dat u te koop wil aanbieden. Vervolgens zal onze adviseur een reële waardebepaling voor u doen.  

De meerwaarde van verkoopadvies van Alard van der Varst  Makelaars & Taxateurs o.z.

Het voornaamste voor de verkoop van een bijzonder object is de wijze waarop het in de markt wordt gezet. 

Wij maken naast alle algemene promotiekanalen en -middelen, gericht en actief gebruik van promotiemiddelen die aansluiten bij de exclusieve markt. 

Zo wordt er voor uw object een professionele brochure opgesteld. De teksten worden samengesteld door specialisten, er wordt advies gegeven door onze vastgoedstylist waarna er foto’s worden gemaakt door een vakfotograaf. Vervolgens wordt uw exclusieve woning onder de aandacht gebracht bij potentiële kopers: 
Ons brede netwerk in het hogere vastgoedsegment wordt door ons actief aangesproken. 
Daarnaast wordt uw object onder de aandacht gebracht door plaatsing in daarvoor geschikte dagbladen en exclusieve vakbladen en tijdschriften.  

Er is een koper voor uw exclusieve object!

Wanneer we voor uw object een koper hebben gevonden volgen alle officiële stappen die horen bij de verkoop van een woning. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen, en ondersteunen u in de juridische aspecten zoals het opstellen van het koopcontract. Kortom: Bij alle stappen die genomen moeten worden tot aan het heugelijke moment van de eigendomsoverdracht staan we u bij. Als het formele deel is afgelopen, stellen wij het op prijs om de verkoop op informele wijze en in stijl met u te vieren!

Bovenstaande beschrijft onze algemene werkwijze met betrekking tot de verkoopbegeleiding van objecten. Het spreekt voor zich dat wij ook begeleidingstrajecten op maat aanbieden. Denkt u aan de verkoop van een bijzonder object of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Stille verkoop

Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs o.z. begrijpt dat niet iedere eigenaar het standaard verkooptraject wenst. 
Als u op discrete wijze uw object onder de aandacht wil brengen kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij zetten het object dan in de stille verkoop, en maken gebruik van ons uitgebreide netwerk om die specifieke doelgroep met serieuze potentiële kopers te bereiken. 

Tevens kunnen er exclusieve maatwerktrajecten worden aangeboden.

Denkt u aan de stille verkoop van uw object of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!


Het reactieformulier wordt verstuurd Het reactieformulier wordt verstuurd…

Onze excuses

Er ging iets mis. Probeer het a.u.b. nogmaals.

Bedankt voor uw verzoek

We bellen zo snel mogelijk terug!

Laat hieronder uw gegevens achter.

Laatste nieuws

Christie’s International Real Estate

Na meer dan twintig jaar werkzaam te zijn in de makelaardij, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het hoogste segment van de woningmarkt-de exclusieve objecten-beschouw ik het als een grote eer sinds 1 januari j.l. regio-partner voor Limburg te mogen zijn van R365 Christie’s International Real Estate. R365 Christies’s International Real Estate is een nieuw begrip in Limburg, dus een korte introductie is op zijn plaats. Christie’s International Real Estate is opgericht door het befaamde Britse veilinghuis Christie’s om bijzondere residenties de aandacht en behandeling te geven die bijvoorbeeld ook exceptionele kunst krijgt.

Lees verder

Nieuw kantoor

Alard van der Varst Makelaars en taxateurs o.z. is per 1 januari verhuist van Stevensweert naar een monumentaal pand aan de markt te Maastricht! Overweegt u uw exclusief onroerend goed te verkopen of wilt u informatie over een herbestemming, informeer u dan bij Alard van der Varst , uw regio-partner in Limburg van R365 Christie’s International Real Estate naar de mogelijkheden.

Lees verder