Waarom Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs o.z.?

Een landhuis, villa of kasteel kopen is allereerst een kwestie van gevoel. Daarnaast is het natuurlijk ook een investering voor vaak langere termijn. Veel meer dan een zakelijke transactie, is het een uitwisseling op niveau tussen mensen met een vergelijkbare kwaliteitsbeleving.

De processen die spelen bij de aankoop- of verkoop van onroerend goed zijn ingewikkeld genoeg. Laat staan wanneer het gaat om bijzondere monumentale of historische objecten. 

Ons makelaarskantoor heeft ruim twintig jaar ervaring met de aankoop, verkoop en taxaties van onroerend goed in Midden-Limburg. De afgelopen jaren hebben wij ons met name toegelegd op het hogere segment. Onze samenwerking met R365 | Christie’s International Real Estate is de kroon op ons werk en voor u opent zich dankzij dit internationale netwerk een wereld van extra verkoopmogelijkheden.  
Wij adviseren bij de aan- of verkoop van bijzondere objecten en verzorgen gedegen taxaties van exceptioneel vastgoed. Graag adviseer en begeleid ik u persoonlijk bij de herbestemming of beleggingsmogelijkheden van bepaalde objecten. Onze deskundigheid, betrokkenheid, discretie en servicegerichte werkwijze maken het verschil. Inzicht en gedegen kennis van de gebouwen is hierbij essentieel. Wij beschikken over een netwerk van specialisten op het gebied van bijzonder erfgoed waarop wij kunnen terugvallen.

Aangezien er steeds meer herbestemming plaatsvindt zijn wij niet alleen voor particuliere opdrachtgevers, maar ook voor projectontwikkelaars, banken en beleggers de aangewezen partner om partijen tot elkaar te brengen.

Indien u overweegt uw exclusief onroerend te verkopen of u wilt informatie over een herbestemming, neem dan contact met ons op. Als regio-partner in Limburg van R365│Christie’s International Real Estate adviseren wij u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden.

Neem contact op

Vul het zoekersformulier in

Laatste nieuws

Christie’s International Real Estate

Na meer dan twintig jaar werkzaam te zijn in de makelaardij, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het hoogste segment van de woningmarkt-de exclusieve objecten-beschouw ik het als een grote eer sinds 1 januari j.l. regio-partner voor Limburg te mogen zijn van R365 Christie’s International Real Estate. R365 Christies’s International Real Estate is een nieuw begrip in Limburg, dus een korte introductie is op zijn plaats. Christie’s International Real Estate is opgericht door het befaamde Britse veilinghuis Christie’s om bijzondere residenties de aandacht en behandeling te geven die bijvoorbeeld ook exceptionele kunst krijgt.

Lees verder

Nieuw kantoor

Alard van der Varst Makelaars en taxateurs o.z. is per 1 januari verhuist van Stevensweert naar een monumentaal pand aan de markt te Maastricht! Overweegt u uw exclusief onroerend goed te verkopen of wilt u informatie over een herbestemming, informeer u dan bij Alard van der Varst , uw regio-partner in Limburg van R365 Christie’s International Real Estate naar de mogelijkheden.

Lees verder