Naar de homepagina Open het menu
Alard van der Varst Makelaardij

Een woning aankopen

Een woning kopen is het resultaat van een weloverwogen selectieproces, zeker wanneer u zich beweegt in het hogere marktsegment. De adviseur van Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs o.z. begeleidt u natuurlijk graag in dit proces. Altijd in overleg met en op maat voor u. 

De zoektocht naar uw unieke object

Als eerste stap in de aankoopbegeleiding is het belangrijk om uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden te inventariseren. Welk object zoekt u? En in welk gebied? Welke faciliteiten moet het object bieden en waar gaat u het voor gebruiken? Als alle benodigde vragen beantwoord zijn, hebben wij een gedegen beeld van uw wensen en mogelijkheden en kunnen onze aankoopspecialisten gericht op zoek gaan naar het ideale object voor u. 

De meerwaarde van aankoopadvies van Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs o.z.

Ons brede netwerk in het hogere segment, in combinatie met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring met betrekking tot de exclusieve woningmarkt, maken dat wij er zeker van zijn dat wij de beste opties aan u kunnen presenteren.  

Een uitgebreid onderzoek naar eventueel geschikte objecten is een belangrijk onderdeel in het aankoopproces.  Aspecten waar u misschien niet meteen aan denkt worden belicht. Zo krijgt u als toekomstige koper antwoorden op vragen als: Wat is de bouwkundige staat van het object? Hoe zit het met het bestemmingsplan van het gebied? Heeft het object een monumentenstatus en wat betekent dat voor u? Dit alles met het doel u als toekomstige koper een volledig overzicht te geven, zodat u in alle rust en met zekerheid kan overgaan tot het maken van de juiste keuze. 

Uw unieke object is gevonden! 

Wanneer we voor u het ideale object hebben gevonden, volgen alle officiële stappen die horen bij de aankoop van een woning. Ook hierin staan we aan uw zijde. 

Vanzelfsprekend verzorgen wij een bouwkundige keuring en taxatie voor aankoop. We begeleiden u bij een goede onderhandeling en alle juridische zaken waaronder het opstellen van het koopcontract. Kortom: Bij alle stappen die genomen moeten worden tot en met het heugelijke moment van de eigendomsoverdracht staan wij aan uw zijde.   
Als het formele deel is afgelopen, stellen wij het op prijs om de aankoop op informele wijze en in stijl met u te vieren! 

Bovenstaande beschrijft onze algemene werkwijze met betrekking tot de aankoopbegeleiding van objecten. Het spreekt voor zich dat wij ook begeleidingstrajecten op maat aanbieden. Denkt u aan de aankoop van een bijzonder object of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op

Vul het zoekersformulier in


Het reactieformulier wordt verstuurd Het reactieformulier wordt verstuurd…

Onze excuses

Er ging iets mis. Probeer het a.u.b. nogmaals.

Bedankt voor uw verzoek

We bellen zo snel mogelijk terug!

Wij bellen u graag even op

www.alardvandervarst.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding