Financieel

Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs o.z. is een onafhankelijk kantoor voor persoonlijke financiële planning. Vanuit onze ongebonden positie zoeken we voor u de meest geschikte financiële producten en brengen deze samen in één afgewogen plan. Een persoonlijk pakket waarin hypotheek, pensioen, assurantiën en vermogensopbouw op elkaar zijn afgestemd.
Van belang is onze onafhankelijke positie: waar een bank of financiële instelling vastzit aan de eigen producten, selecteren wij de in úw situatie meest gunstige oplossing. Dat is op korte én lange termijn van grote waarde voor onze cliënten.

Onze aanpak

Blijvende samenwerking
Samenwerken met Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs begint met een persoonlijke kennismaking waarin u uw wensen aan ons voorlegt. Hoe wilt u nu leven en straks? Welke dromen wilt u verwezenlijken? Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs brengen uw financiën in kaart en ontwikkelen een persoonlijk plan. Dit plan is wat ons betreft het begin van een relatie op lange termijn! Wij willen u blijvend van waarde zijn en u terzijde staan bij veranderingen in uw situatie. Vanzelfsprekend kunnen we u ook op afzonderlijke terreinen van dienst zijn.

Specialisme

Exclusief onroerend goed
Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs heeft veel ervaring in de financiering en verzekering van exclusief onroerend goed. Valt een woning onder monumentenzorg of is er een erfpachtconstructie die effect heeft op financiering? Ook in dat geval zorgen wij voor een passende financieringsconstructie die exact aansluit op de bijzondere status van uw nieuwe thuis. Ook op het gebied van assurantiën hebben wij een ervaring die net even breder is. Heeft u een bijzonder interieur of bijvoorbeeld een waardevolle (kunst)collectie? Dan is een standaardverzekering niet toereikend om alle risico’s af te dekken. Wij hebben tal van relaties met (internationale) verzekeringsmaatschappijen die uw unieke bezit wél beschermen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij vertellen het u graag. Bel ons vandaag nog of maak een vrijblijvende afspraak!


Het reactieformulier wordt verstuurd Het reactieformulier wordt verstuurd…

Onze excuses

Er ging iets mis. Probeer het a.u.b. nogmaals.

Bedankt voor uw verzoek

We bellen zo snel mogelijk terug!

Laat hieronder uw gegevens achter.

Laatste nieuws

Christie’s International Real Estate

Na meer dan twintig jaar werkzaam te zijn in de makelaardij, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het hoogste segment van de woningmarkt-de exclusieve objecten-beschouw ik het als een grote eer sinds 1 januari j.l. regio-partner voor Limburg te mogen zijn van R365 Christie’s International Real Estate. R365 Christies’s International Real Estate is een nieuw begrip in Limburg, dus een korte introductie is op zijn plaats. Christie’s International Real Estate is opgericht door het befaamde Britse veilinghuis Christie’s om bijzondere residenties de aandacht en behandeling te geven die bijvoorbeeld ook exceptionele kunst krijgt.

Lees verder

Nieuw kantoor

Alard van der Varst Makelaars en taxateurs o.z. is per 1 januari verhuist van Stevensweert naar een monumentaal pand aan de markt te Maastricht! Overweegt u uw exclusief onroerend goed te verkopen of wilt u informatie over een herbestemming, informeer u dan bij Alard van der Varst , uw regio-partner in Limburg van R365 Christie’s International Real Estate naar de mogelijkheden.

Lees verder