Wie we zijn

Alard van der Varst Makelaars en Taxateurs is meer dan twintig jaar actief in de makelaardij, met een verregaande specialisatie in exclusief onroerend goed. Voor mij persoonlijk is het een grote eer nu te mogen samenwerken met Christie’s Internationaal Real Estate en mijn relaties kennis te laten maken met de effectieve werkwijze en marketingstrategie van deze wereldwijd vertakte makelaarsorganisatie, die met 1.200 kantoren en 32.000 gespecialiseerde medewerkers werkzaam is in 46 landen.

Ons makelaarskantoor is een begrip in Midden-Limburg, waar wij in de afgelopen twintig jaar een degelijke reputatie hebben opgebouwd met onze specialisatie in exclusieve en bijzondere woningen. U moet hierbij denken aan onder meer historische gebouwen, kastelen, monumenten, villa’s, landhuizen en woonboerderijen.
Sinds begin dit jaar zijn wij regio-partner Limburg geworden van R365 | Christie’s International Real Estate. De Nederlandse partner van Christie’s International Real Estate is in ons land marktleider in het hoogste segment van de woningmarkt.

Nu ook Zuid-Limburg

De naam Christie’s klinkt velen welbekend in de oren. R365 | Christie’s International Real Estate is een dochteronderneming van het befaamde Britse veilinghuis, dat in 1766 in Londen werd opgericht door James Christie. Ondanks de grote bekendheid is de makelaarsorganisatie in onze provincie echter een vrij nieuw begrip.
R365 | Christie’s International Real Estate richt zich naast Noord en Midden-Limburg nu ook op Zuid-Limburg, omdat het aanbod van woningen in het hoge segment (vanaf een miljoen euro) hier ruimschoots voorhanden is. Om die reden zijn we met het hoofdkantoor verhuisd van Stevensweert naar een monumentaal pand aan de Markt in Maastricht. Om ook de exclusieve woningmarkt in Midden-Limburg effectief te kunnen bedienen hebben wij bovendien een bezoekadres in het sfeervolle Kasteeltje Hattem te Roermond, het kleinste Kasteeltje van Nederland. Daarmee keren wij terug in Roermond, waar mijn makelaarscarrière ooit begon.

Laatste nieuws

Christie’s International Real Estate

Na meer dan twintig jaar werkzaam te zijn in de makelaardij, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het hoogste segment van de woningmarkt-de exclusieve objecten-beschouw ik het als een grote eer sinds 1 januari j.l. regio-partner voor Limburg te mogen zijn van R365 Christie’s International Real Estate. R365 Christies’s International Real Estate is een nieuw begrip in Limburg, dus een korte introductie is op zijn plaats. Christie’s International Real Estate is opgericht door het befaamde Britse veilinghuis Christie’s om bijzondere residenties de aandacht en behandeling te geven die bijvoorbeeld ook exceptionele kunst krijgt.

Lees verder

Nieuw kantoor

Alard van der Varst Makelaars en taxateurs o.z. is per 1 januari verhuist van Stevensweert naar een monumentaal pand aan de markt te Maastricht! Overweegt u uw exclusief onroerend goed te verkopen of wilt u informatie over een herbestemming, informeer u dan bij Alard van der Varst , uw regio-partner in Limburg van R365 Christie’s International Real Estate naar de mogelijkheden.

Lees verder