Smeetsstraat 94 • Lanaken • Prijs op aanvraag

Soort woning Landgoed, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 1.100 m2
Perceeloppervlakte 12.000 m2
Totaal aantal kamers 16
Bouwjaar 1988
Brochure

Omschrijving

Deze charmante woonboerderij ligt aan het einde van een doodlopende weg midden in de vrije natuur. De lange oprijlaan wordt omlijst door bomen. Rijdend onder het donkerrode bladerdak onthult het daarachter in het groen gelegen landgoed zich steeds een beetje meer, totdat het in al zijn imposante glorie te aanschouwen is.
Een drietal trapjes leiden naar de dubbele houten deuren voorzien van een elegante overkapping. Eenmaal binnen lijkt het alsof je een andere wereld betreedt. De vele smaakvolle salons met warme tinten, draperieën en open haarden ademen een sfeer van romantische voornaamheid. De ingelegde parketvloeren glanzen in het zachte licht dat overal binnenvalt door de hoge vensters.
In de formidabele galerie, een zaal met een allure die in een paleis niet zou misstaan, waken metershoge 17e eeuwse beelden van Griekse goden in hun nissen over het welzijn van de bewoners. De muren en het plafond zijn gepatineerd door Siciliaanse ambachtslieden en worden belicht door de schitterende gloed van de koninklijke kroonluchters.
Vanzelfsprekend beschikt deze volledig vrij liggende woonboerderij over een buitenzwembad en een terras dat zich over de volle lengte van het pand uitstrekt zodat er altijd wel ergens zon of schaduw is.
Hier kun je een heuse boswandeling maken op eigen terrein en dan zomaar vossen, reeën, uilen en eekhoorns tegenkomen.
Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de prachtige stallen met verwarmde zadelruimtes, meerdere grote weiden en hooischuren. Maar het twaalf hectaren grote perceel herbergt ook drie vijvers met goudkarpers, een waterval, een prieel, een hertenpark en zelfs een echt dassenhol.
Dit Lanakense landgoed biedt daarom, zowel binnen als buiten, gracieuse grandeur voor de gelukkigen die dit hun thuis mogen noemen.

Bouwjaar: 1988, oranjerie 2007.
Perceel: 12.000 m2
Inhoud 6400 m3
Wonen: 1664 m2
Bestemming wonen
isolatie : dak isolatie, spouwisolatie, vloer isolatie, dubbele beglazing.
Kozijnen: hardhout
CV: 56 zonnepanelen, cv ketel 2017 en bolier, woonboerderij
Cv ketel en boiler 2017, oranjerie
Bijzonderheden: Alarminstallatie
Toegangspoort (automatisch)
Zwembad
Jacuzzi ( 5 persoons)

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Smeetsstraat 94 • Lanaken