Eschbachstrasse 30 • Monschau • € 1.600.000,- k.k.

Soort woning Herenhuis, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 698 m2
Perceeloppervlakte 1.200 m2
Totaal aantal kamers 50
Bouwjaar 1778
Brochure

Omschrijving

Het monumentale herenhuis Elbershof is een van de vele historische gebouwen in Monschau (D) en heeft een rijke geschiedenis. Rond 1778 werd Elbershof voor Markus Martin Bauer als drievleugelig complex naar Frans model gebouwd.
Elbershof is inmiddels opgesplitst in een twaalftal recreatieappartementen.

Door te beleggen in Duitse beleggingspanden, belegt u in kwaliteit en zekerheid. De prijzen van Duitse beleggingspanden zijn realistisch en marktconform.
Bovendien zijn de huuropbrengsten van Duitse panden stabiel en hebben veelal potentieel om verder te verbeteren.
Deze volledig gestoffeerde en gemeubileerde appartementen zijn zeer populair en in het seizoen altijd volgeboekt.
De appartementen zijn gerenoveerd in 2014, variëren in grootte en indeling en zijn geschikt voor 2 tot 8 gasten. Verder voorzien van satelliet-tv en een eigen badkamer met douche.

Bouwjaar : 1778
Woonoppervlakte : 698 m2
Recreatiewoningen : 29,4 m – 91 m2.
Perceel 1200 m2.

Monschau is een schilderachtig stadje in het westen van Duitsland, bekend om zijn charmante vakwerkhuizen, smalle straatjes en prachtige natuur. Het is een populaire bestemming voor bezoekers die komen genieten van de vele activiteiten in de stad.
Een van de leukste dingen om te doen in Monschau is het verkennen van de historische oude stad, die vol staat met goed bewaarde gebouwen uit de 17e en 18e eeuw. Bezoekers kunnen een wandeling maken door de kronkelende geplaveide straatjes, het beroemde Rode Huis Museum bezoeken of de architectuur van de Sint-Michielskerk bewonderen.
Natuur en activiteiten
Voor natuurliefhebbers biedt Monschau volop mogelijkheden om in de omgeving te wandelen en te fietsen. Het Nationaal Park Eifel, gelegen op korte afstand van de stad, is een bijzonder populaire bestemming voor outdoor liefhebbers. Het park beschikt over kilometers aan wandelpaden, evenals mogelijkheden voor rotsklimmen, kajakken en andere buitenactiviteiten.
Kunst en cultuur
Een andere populaire activiteit in Monschau is een bezoek aan een van de vele kunstgalerieën en ateliers. De stad staat bekend om zijn bloeiende kunstscene, met veel lokale kunstenaars die werken in mediums als glasblazen, pottenbakken en schilderen.
Festivals en evenementen
Het hele jaar door vinden er in Monschau verschillende festivals en evenementen plaats, waaronder een kerstmarkt, een zomermuziekfestival en een jaarlijkse motorrally. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan rondleidingen door de stad, die inzicht geven in de geschiedenis en cultuur.
Al met al biedt Monschau een scala aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden en interesses, waardoor het een populaire bestemming is voor reizigers naar West-Duitsland.

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Eschbachstrasse 30 • Monschau