Schieferweg 16 • Leykaul • € 549.000,- k.k.

Soort woning Landhuis, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 430 m2
Perceeloppervlakte 2.800 m2
Inhoud 1.100 m3
Totaal aantal kamers 21
Bouwjaar 2006
Brochure

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Leykaul ligt dit riante landhuis op een ruime kavel van 2800 m2 met vrij uitzicht over het omliggende natuur gebied. DIt landhuis wordt op dit moment gebruikt als verhuur voor groepsaccommodatie in de recreatie. Er is een bouwvergunning afgegeven om van dit gebouw op een eenvoudige manier een viertal appartementen te mogen realiseren. Permanente bewoning ook mogelijk.
UItgebreide informatie op aanvraag.

Leykaul is een plaats in deelgemeente Elsenborn van de Duitstalige gemeente Bütgenbach. De plaats ligt in Belgische provincie Luik vlak bij de grensovergang met Duitsland.

Leykaul bevindt zich aan de beroemde Vennbahn te midden van een prachtig landschap, uitgestrekte bossen en dalen met riviertjes de Roer, de Schwalmbach en de Breitenbach. Er zijn verschillende mooie fiets- en wandel routes en bezienswaardigheden zoals de Ruïne. Ook kan je over de Vennbahn met een railbike, met de fiets als uitstapje met vrienden of het hele gezin. Langs de Vennbahn beleef je een onvergetelijke reis door natuurlandschappen, bossen en weiden voor zover het oog rijkt en door onmiskenbare waterlandschappen, zeldzame flora en fauna en een natuurreservaat dat net uit een prentenboek komt in het hogenveen van de hoge venen.

Op een steenworp afstand ligt Monschau in de smalle en diepe vallei van de Roer. De historische architectuur en het vele groen maken Monschau populair bij toeristen. Het stadje kent vele vakwerkhuizen en mooie gebouwen. Daarnaast trekt het toeristen die Nationaal Park Eifel bezoeken.
Het nationaal Park Eifel ligt ook vlak bij Leykaul waar in totaal wel 240 km aan wandelpaden ligt, met wildernisroutes tot minder valide routes.

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Schieferweg 16 • Leykaul