Stiena Ruypers Park 10 • Valkenburg • € 825.000,- k.k.

Woonoppervlakte 167 m2
Inhoud 610 m3
Totaal aantal kamers 7
Bouwjaar 1805
Brochure

Omschrijving

Chateau Geerlingshof staat in het Stiena Ruyperspark, een exclusief woondomein aan de rand van Valkenburg. Het gebouw is in 1850 gebouwd in opdracht van generaal de Ceva, destijds met een privé- station aan de achterzijde. In 1890 kreeg het gebouw de functie als klooster en in 1949 werd dit de thuisbasis van de Volkshogeschool Geerlingshof. Sinds 2002 is het gebouw in gebruik als appartementengebouw in het hoge prijssegment, gelegen in het prachtige Stiena Ruyperspark. Op de eerste verdieping hebben wij een stijlvol appartement van 187m2 te koop, inclusief 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.

Indeling Chateau Geerlingshof
Via de begane grond betreedt u de centrale hal met toegang tot de lift en het trappenhuis.
De lift zorgt voor een eenvoudige bereikbaarheid van de ondergrondse parkeergarage en het appartement op de 1ste verdieping.

Middels een ruime entree met garderobe betreedt u het magnifieke appartement. De vloer is betegeld met Braziliaans leisteen met vloerverwarming; deze unieke vloerafwerking ligt in nagenoeg het hele appartement.
Aan de rechterzijde van de hal zijn de toiletruimte en de toegang tot de eerste slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van Chateau Geerlingshof. Deze slaapkamer heeft het comfort van een eigen badkamer met een douche, toilet en een dubbele wastafel.
De masterbedroom ligt eveneens aan de achterzijde en heet een deur naar het zonnige terras van meer dan 20m2 aan de zuidzijde. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval in de slaapkamer en er is een rechtstreekse toegang tot de tweede badkamer. De uitstekende afwerking en hoogwaardige materialen staan garant voor vele jaren comfort; zo is deze badkamer ingedeeld met een ligbad, derde toilet, douche en een dubbele wastafel.

Aan het einde van de hal is de glazen deur die toegang geeft tot de speels ingedeelde woonkamer met halfopen keuken. De hoge boogvormige ramen aan de voor- en zijkant zorgen voor een fascinerende lichtinval en tegelijk geniet u volop van het prachtige uitzicht op het park aan de voorzijde. Tussen de woonkamer en keuken is een kastenwand geplaatst met een schouw inclusief gashaard aan de zijde van de woonkamer.

De keuken is van alle luxe voorzien en heeft een granieten werkblad en alle denkbare inbouwapparatuur van Miele, Siemens en Gaggenau: een kookplaat (gas en elektrisch gecombineerd), afzuigkap, vaatwasser, Quooker, stoomoven, koffiemachine, koelkast en een vriezer. Vanuit de keuken is het eerdergenoemde, zuidgerichte terras te bereiken.

Een volgend bijzonder aspect van dit appartement is de aparte eetkamer. Deze riante ruimte is gelegen aan de voorzijde van de residentie en heeft een groot raam met uitzicht over het park. De eetkamer is toegankelijk via de woonkamer en is tevens als werkkamer te gebruiken.

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Stiena Ruypers Park 10 • Valkenburg