Laan van Schondeln 2 • Roermond • € 1.950.000,- k.k.

Soort woning Villa, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 418 m2
Perceeloppervlakte 14.575 m2
Inhoud 2.200 m3
Totaal aantal kamers 16
Bouwjaar 1957
Brochure

Omschrijving

Prestigieus wonen op een van de mooiste locaties van Roermond, omringd door rust en prachtige natuur. Op maar liefst 16.785 m² grond, rijkelijk beplant met bomen, staat deze droomvilla met een inhoud van maar liefst 2203 m³. Zodra de prachtige poort opent en over het knisperende grind rijdt, bent u op slag verliefd. Enigszins verscholen achter het groen staat een indrukwekkende villa met een fraai lijnenspel en tijdloze architectuur, die perfect past op deze bijzondere plek. De parkachtig aangelegde tuin is een lust voor het oog en de weides bieden de mogelijkheid om dieren te houden. Verder is het perceel ingedeeld met een eigen bos en water, waardoor allen natuurelementen aanwezig zijn. Het wonen op deze plek, aan de rand van de stad, is een voorrecht.
Vanaf de Heinsbergerweg, de weg die Roermond en de N293 met elkaar verbindt, rijdt u de Laan van Schöndeln in. Hier staat slechts enkele villa’s op grote percelen, met optimale privacy en rust. Er is geen doorgaand verkeer in de straat en aan de zuidkant stroomt de meanderende Roer door het prachtige landschap. Scholen, winkels, restaurants, sport en de snelweg A73 bevinden zich op korte rijafstand. Aan de doorgaande Heinsbergerweg stopt de bus richting Echt, Posterholt en Roermond (station). Beoefent u de golfsport of bent u een fanatieke watersporter dan is Roermond een fantastische plek om te wonen.

Indeling:
Begane grond:
Via de statige entree betreedt u de prachtige hal van deze villa met het gastentoilet en toegang tot verschillende ruimtes. Aan de achterzijde zijn de woonkamer en eetkamer, in totaal vier ruimtes met prachtig uitzicht naar de parkachtig aangelegde tuin. Drie kamers zijn voorzien van een schouw met haard, die u kunt vullen met hout uit uw eigen bos.
Aan de voorzijde is de eetkeuken met een op maat gemaakte keukenopstelling, uiteraard voorzien van alle benodigde apparatuur van topkwaliteit. Samen koken, wellicht met ingrediënten uit eigen tuin, om deze vervolgens in een aangename ambiance te eten. Krijgt u graag vrienden en familie op bezoek, dan is er genoeg ruimte om fantastische diners te bereiden.
Het rechterdeel van de villa is ingericht als wellness en biedt de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Aan de voorzijde is een slaapkamer met eigen badkamer en het luxe zwembad bevindt zich aan de achterzijde. De sfeer is ongekend en het uitzicht om in te lijsten… meer is er niet te wensen.

Souterrain:
Het souterrain bevindt zich onder een groot deel van de villa en bestaat uit diverse ruimtes, waarvan een is ingericht als goed geoutilleerde wijnkelder. De andere ruimtes zijn geschikt als provisie- en opslagruimte.

Eerste verdieping:
Volg de prachtige trap naar de overloop, waaraan maar liefst vier slaapkamers grenzen. De slaapkamer aan de rechterzijde heeft een eigen balkon en de overige slaapkamers grenzen aan het tweede, brede balkon aan de achterzijde. Een van deze kamers is de master bedroom met een kleedruimte en een eigen, luxe badkamer. Verder grenzen er aan de overloop een extra badkamer en een kamer die als kleedruimte gebruikt kan worden.

Zolder:
In de nok van de villa, over de hele breedte, bevindt zich een ruime bergzolder.

Garage:
Rechts van de villa staat een zeer ruime garage voor drie auto’s met een (fietsen)berging. Zo is er genoeg ruimte voor uw oldtimer en andere voertuigen.

Exterieur:
De parkachtig aangelegde tuin is een oase van groen en rust. Hoge bomen, groene hagen, een gazon en gevarieerde beplanting nodigen u uit voor een kennismaking, waarna u direct het gevoel heeft dit een unieke plek is om te wonen. De terrassen, weides en het bos zijn stuk voor stuk plekken met optimale privacy en waar niet alleen u, maar ook de (klein)kinderen, volop van gaan genieten…

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Laan van Schondeln 2 • Roermond