Uitbelderstraat 10 • Maastricht • € 750.000,- k.k.

Perceeloppervlakte 268 m2
Bouwjaar 2019
Brochure

Omschrijving

Ontwikkellocatie voor topsegment hotelaccomodatie in centrum van Maastricht!
De prachtige sfeervolle historische stad Maastricht heeft de afgelopen decennia een enorme ontwikkeling als toeristische trekpleister doorgemaakt en het einde daarvan is nog lang niet in zicht. Midden in de oude historische binnenstad, op een paar minuten loopafstand van het Vrijthof en de Markt met haar sfeervolle horeca en talloze winkels vindt u deze centrale en toch rustige locatie met de perfecte mogelijkheid voor de ontwikkeling van een kleinschalig hotel met tenminste 6 luxe hotelsuites, een wellnessruimte en vergaderaccomodatie. Privé inpandige parkeergelegenheid is voorhanden. Hier ligt de optimale kans voor het realiseren van een geïntegreerde combinatie van reizen, verblijven, ontspannen en werken in een inspirerende omgeving.
Aan alle vergunningsvereisten is voldaan en er ligt een instapklaar ontwerp voor de realisatie van het hotel waarmee desgewenst meteen gestart kan worden. Uitbreiding van het bestaande plan tot 11 of meer hotelkamers is op tamelijk eenvoudige wijze te realiseren.

Het ontwerp voorziet in een strakke moderne vormgeving passend bij het huidige straatbeeld waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen als natuursteen en staal in antraciet schakeringen. De fraaie glazen klimaatgevel benadrukt de exclusieve uitstraling. Het hotel strekt zich uit over een perceel van bijna 270 m2 en kent 4 bouwlagen (exclusief dak(terras)bebouwing). De totale oppervlakte van de te realiseren ruimte zal dus ruim 1.000 m2 beslaan exclusief de buitengelegen terras- en ontspanningsruimte op het dak.

Begane grond
Bij binnenkomst op de begane grond vindt u behalve de hotellobby, toiletruimte en technische ruimtes tevens de parkeergelegenheid voor de hotelgasten. Er is een tweetal trappenhuizen en daarbij is voorzien in een lift waarmee alle verdiepingen tot en met het dakterras te bereiken zijn.

Souterrain
In het souterrain bevindt zich een fraaie wellnessruimte voorzien van zwembad, sauna’s, fitnessruimte, rustruimte met watertafel, behandelkamers, kleedkamers met douche- en toiletruimtes. Daarnaast is er een grote vergaderruimte die desgewenst ook voor gescheiden gebruik kan worden aangewend.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is momenteel voorzien in vier ruime en luxueuze hotelsuites (v.v. bad, douche, 1 à 2 toiletten, plus evt. jacuzzi) waarbij een ensuite verbinding met een flex-werkruimte eenvoudig te maken is. Een ontvangstruimte en separate toiletvoorziening is aanwezig. Zodoende kan de hotelgast gemakkelijk kantooractiviteiten voortzetten tijdens het verblijf.
De twee aan de achterzijde gelegen suites beschikken over een eigen terrasruimte.

Tweede verdieping
Op dit moment is op de tweede verdieping een tweetal hotelsuites van hetzelfde kwalitatief hoogstaande niveau als op de eerste verdieping gepland waarbij ook weer een bij de suite te betrekken flex-werkplek en ontvangstruimte met separaat toilet aanwezig zijn. In de huidige opzet is aan de voorzijde van het hotel een complete personeelswoning met privé terras gesitueerd. Een deel van de woning kan gebruikt worden als aparte ruime vergaderruimte.

Dak(terras)
De ruimte op het dakterras dat deels met glas is overdekt biedt een fraai uitzicht over de daken van authentiek Maastricht. U vindt er een ontvangst- en toiletruimte, een (zonne)terras, een jacuzzi en een patio. Daarnaast is voorzien in een ruimte voor technische installaties annex bergruimte.

In het huidige door de architect gemaakte ontwerp is vanzelfsprekend gelegenheid voor aanpassing op diverse vlakken. Zo kan de ruimte die momenteel bestemd is als parkeerruimte tot extra hotelkamers omgevormd worden. Ditzelfde geldt voor de personeelswoning. Ook kan gedacht worden aan uitbreiding van het aantal kamers door de oppervlakte van de huidige geplande suites enigszins te verkleinen.
Via het volgen van de gebruikelijke procedures kunnen gewenste wijzigingen in het ontwerp waarvoor de huidige omgevingsvergunning is afgegeven doorgevoerd worden.

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Uitbelderstraat 10 • Maastricht