Waldseestrasse 24 • Ratingen • € 2.995.000,- k.k.

Soort woning Villa, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 565 m2
Perceeloppervlakte 2.998 m2
Totaal aantal kamers 12
Bouwjaar 1983
Brochure

Omschrijving

Slechts zelden vindt u een woning die zijn weerga niet kent en deze villa is er zo een.
Want echt alles klopt hier, wonen in Ratingen, de hoge afwerking en zowel technisch als qua stijl en interieur helemaal van deze tijd. !

Enkele details:
Hoogwaardige keuken met merkapparatuur
Alarmbeveiliging
Vrijstaand binnenzwembad met sauna
Vloerverwarming
Lichtovergoten woonconcept
Hoogwaardige stenen vloeren
Aparte seniorenwoning mogelijk
Open haard
Twee dubbele garages en open ruimtes
Parkachtig terrein

Na binnenkomst van de woning bevindt u zich in de entree, van waaruit u niet alleen de hoogwaardige keukengedeelte bereikt, maar ook het open woonconcept van de gehele benedenverdieping ontdekt.
Rechts vindt u een open garderoberuimte, links een barruimte.
Het hoogtepunt van de verdieping is de grote, open woon-/eetkamer, die u veel inrichtingsmogelijkheden biedt.
Bijzonder opmerkelijk is de lichtovergoten sfeer, de gezellige open haard en de twee loungeruimtes.
Vervul uw droom van een open woonconcept of maak uw eigen inrichting.
De bovenverdieping biedt u - naast toegang tot de hoofdslaapkamer - nog een hal van waaruit u twee potentiële slaapkamers met bad of douche kunt bereiken. De hoofdslaapkamer maakt indruk met een badkamer en suite met daglicht, een grote inloopkleedruimte en toegang tot het dakterras. Via een wenteltrap komt u op de zolder, die als werkruimte gebruikt kan worden. Van hieruit kunt u via een doorloopkamer, die tevens een eigen entree heeft, de eventuele seniorenwoning bereiken. De faciliteiten omvatten een kleine keuken en een bad, ruimte voor een fitness en een leeshoek.

Time-out op het platteland
Ontdek uw eigen persoonlijke, volledig uitgeruste wellness-oase op ca. 130 m2 in de liefdevol onderhouden tuin. Het in 2022 gerenoveerde binnenzwembad biedt naast het zwembad ook een sauna, toilet douche en relaxruimtes. De verzorgde en ruime tuin met parkachtige beplanting vormt uw verlengde leefruimte. Geniet van gezellige uurtjes op een van de vele terrassen en sluit zwoele zomeravonden af met uitzicht op een van de twee vijvers.

Bijzonder goed gelegen
De woning is gelegen in een zeer rustige woonstraat in de Waldseesiedlung in Ratingen-Lintorf.
De luchthaven van Düsseldorf ligt op ongeveer 10 minuten rijden met de auto en het centrum van Düsseldorf kan in ongeveer 15-20 minuten worden bereikt. Het historische stadscentrum van Lintorf is ideaal voor dagelijkse behoeften.
Het levendige centrum van Ratingen met een verscheidenheid aan culturele en gastronomische voorzieningen en winkels is met de auto in een paar minuten te bereiken. Vooral de historische oude binnenstad nodigt uit tot verpozen en winkelen. De snelwegverbindingen zijn als zeer goed te omschrijven. De dichtstbijzijnde afrit van de snelweg naar de A52 ligt op minder dan vijf minuten rijden met de auto.

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Waldseestrasse 24 • Ratingen