Heinrich-Heine-Garten 3 B • Düsseldorf • € 1.975.000,- k.k.

Woonoppervlakte 222 m2
Perceeloppervlakte 185 m2
Totaal aantal kamers 5
Bouwjaar 2012
Brochure

Omschrijving

Dit buitengewone en luxe herenhuis ligt in de woonwijk Heinrich-Heine-Gärten.
Het bijzondere woon- en inrichtingsconcept staat hier centraal!
Kortom : Eersteklas wonen in de Heinrich Heine-tuinen.

Diverse voorzieningen zorgen voor een unieke woonbeleving.
Vloerverwarming
Porseleinen stenen tegels in de badkamers
Eiken parketvloeren in alle woon- en slaapgedeeltes
Hoogwaardige spiegels in alle badkamers
Dornbracht fittingen
Sanitaire voorwerpen van Villeroy &Boch
Elektrische rolluiken2,90 m hoge plafonds in de woon- en eetkamer
Hoogwaardige Lego scheidingswand in de kinderkamer
Warendorf ingerichte keuken met Miele elektrische apparaten (inductie kookplaat, stoomboot, volautomatische koffiemachine, enz.)
Verlaagde plafonds met plafondspots
Harmonieus verlichtingsconcept
Alarm
Hoogwaardige inbouwkasten
Prachtige tuin met buitenwateraansluiting en jacuzzi
Witte roosterramen, van vloer tot plafond op de begane grond
In-house lounge en sigarenkamer (op aanvraag ook te huur voor feesten, evenementen, etc.)
Twee ondergrondse parkeerplaatsen met ruime ruimte (plus prijs per parkeerplaats ca. € 45.000)
Fitness en spa
Kelderruimte, fietsenstalling, was- en droogruimte
Hoge kwaliteit als rode draad

Het open ruimtelijke concept van het herenhuis begint met een entree, die is voorzien van een grote, spiegelende kledingkast met schuifdeuren. Vanaf hier heeft u ook toegang tot het gastentoilet. Via de entree bereikt u de ruime woon- en eetkamer met hoge plafonds en directe toegang tot het terras. De designkeuken van Warendorf is uitgerust met hoogwaardige apparatuur van Miele en combineert esthetiek met functionaliteit. Het geheel wordt afgerond met een uniek verlichtingsconcept. De tuin op het zuidoosten biedt u voldoende ruimte voor een mooie lounge en zitplaatsen en heeft een elektrische luifel en een jacuzzi.
Modern, hoogwaardig, gezinsvriendelijk
Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers. Naast de twee kinderkamers met een kleedruimte en een moderne doucheruimte, vindt u op deze verdieping de masterruimte. Dit laat niets te wensen over: De slaapkamer heeft een groot balkon met uitzicht op de eigen tuin en de binnenplaats van het complex. Daarnaast vindt u achter de spiegelende schuifdeuren een inloopkleedkamer, die is voorzien van kamerhoge inbouwkasten en een kluisje.

Stijlvol en functioneel
Verder is er een smaakvolle badkamer, die een eigen badkamer heeft en een bad en een kamerhoge regendouche heeft. De kelder biedt u een andere kamer, die op vele manieren kan worden gebruikt. Er is ook een badkamer met een inloopdouche en een tweede bijkeuken. Dit exclusieve residentiële aanbod wordt afgerond door twee ondergrondse parkeerplaatsen, die directe toegang hebben tot het huis.

Bijzonder goed gelegen
Op slechts een paar minuten afstand van de centrale Belsenplatz in Oberkassel ligt de stadswijk Heinrich-Heine-Gärten. Tussen ruime parkgebieden, groene laanbomen en de prachtige Loreley tuin met waterpartij, maakt hier een woonconcept met stijl en innovatie indruk. U zult genieten van een rustige sfeer niet ver van de stedelijke drukte.
"Links Rheinisch" is een exclusieve locatie in Düsseldorf – iets minder dan 6% van het totale stadsoppervlak ligt aan de kant van de natuurlijke oever. Ten opzichte van het centrum van Düsseldorf is het enige district 4 op de linkeroever van de Rijn dus een klein maar belangrijk district, dat alleen al door drie van de zeven bruggen met de hoofdstad verbonden is. Van de vier districten hier wordt de landelijke gemeenschap van Heerdt, voor het eerst genoemd in de 11e eeuw, beschouwd als de oorsprong van de wijk. Als meest westelijke wijk van Düsseldorf heeft de Heerdt van 4,05 km² slechts een kort stuk kust.

Met uitzicht op de lausward golfbaan op het düsseldorfse havenschiereiland gewassen door de Rijn en het natuurreservaat van de Ölganginsel bij neuss haven, bieden de brede weiden die vanaf hier langs de rivier reiken een prachtig recreatiegebied voor bewoners, wandelaars en sportliefhebbers.
Boven het gedeelte loopt het Heerdt-gedeelte van de Rheinallee met statige villa's. Rond het Heerdtziekenhuis wordt een nieuwe wijk gebouwd, waaronder een toren met luxe flatgebouwen – een van de vele symbolen voor compleet nieuwe woonperspectieven. Aan de zuid- en westgrens met Neuss wordt Heerdt nog sterk beïnvloed door handel en industrie. Maar net als het gebied aan de Rheinallee ondergaat ook de wijk een voortdurende, aanzienlijke structurele verandering in de noordelijke driehoek tussen Meerbusch, Lörick en Oberkassel naar een goed verbonden en uitgebreid ontwikkelde service- en woonlocatie met al meer dan 11.000 inwoners. Op het eerste gezicht lijkt de heerdtwijk een kleine, zelfstandige stad. Er is alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Bovendien is de wijk

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Heinrich-Heine-Garten 3 B • Düsseldorf