Christie’s International Real Estate

Na meer dan twintig jaar werkzaam te zijn in de makelaardij, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het hoogste segment van de woningmarkt-de exclusieve objecten-beschouw ik het als een grote eer sinds 1 januari j.l. regio-partner voor Limburg te mogen zijn van R365 Christie’s International Real Estate. 

R365 Christies’s International Real Estate is een nieuw begrip in Limburg, dus een korte introductie is op zijn plaats. Christie’s International Real Estate is opgericht door het befaamde Britse veilinghuis Christie’s om bijzondere residenties de aandacht en behandeling te geven die bijvoorbeeld ook exceptionele kunst krijgt. 

R365 Christie’s International Real Estate is de exclusieve Nederlandse partner van Christie’s International Real Estate, waarbij wereldwijd nu 1.200 geselecteerde kantoren in 45 landen zijn aangesloten. In nauwe samenwerking met deze organisatie zullen de door ons geselecteerde objecten in Limburg- historische gebouwen, kastelen, monumenten, boerderijen, landhuizen en landgoederen vanaf een miljoen Euro- nationaal en internationaal worden aangeboden aan potentiële kopers.

‹ Terug naar het overzicht