Sportlaan 19 • Maaseik • € 498.000,- k.k.

Woonoppervlakte 297 m2
Inhoud 900 m3
Bouwjaar 1998
Brochure

Omschrijving

Vanaf dit luxe, gelijkvloerse appartement is het maar 6 kilometer naar de oprit van de A2 richting Maastricht, Geleen-Sittard, Parkstad en Roermond. Met een vloeroppervlakte van bijna 300m2 en een terras van circa 50m2 kun je eerder spreken van een gelijkvloerse villa. Bij het appartement horen drie ondergrondse, verwarmde parkeerplaatsen en er is een uitstekende mogelijkheid om wonen met werken te combineren.
Dit unieke urban appartement maakt deel van residentie Ulmus wat bestaat uit 5 gebouwen met appartementen van uitzonderlijke kwaliteit en grootte. Het is maar 800 meter lopen naar het mooie centrum van Maaseik met een gevarieerd aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Scholen, openbaar vervoer, sport en cultuur maken Maaseik tot een prachtige plek om te wonen.

Indeling:
Via de representatieve, gezamenlijke entree is de voordeur van dit appartement te bereiken. De achthoekige hal etaleert al haar luxe dankzij de prachtige afwerking van de vloer, wanden en het plafond. Rechts van de hal zijn de garderobe en het gastentoilet gesitueerd.
Dubbele deuren geven toegang tot de speels ingedeelde woonkamer van circa 100m2 met een massief houten vloer en meerdere ramen die uitzicht bieden op het omliggende domein. Er is ruimte om in stijl te dineren met vrienden en familie en er zijn meerdere zithoeken, waaronder een zithoek met een prachtige schouw voorzien van een open gashaard. In de hoek van de woonkamer is een schuifpui naar de orangerie, een prachtige en bovenal zonnige plek met een rechtstreekse verbinding naar het privéterras.
Het appartement heeft een dichte eetkeuken met een op maat gemaakte keukenopstelling. De imposante kookschouw met professioneel fornuis is dé plek voor de kookliefhebber. De plavuizen vloer en de paneeldeuren en -lades zorgen voor karakter en sfeer. De naastgelegen bijkeuken is een praktisch verlengstuk van de keuken met een op maat gemaakte kastenwand en de aansluitingen van de wasapparatuur.
Vanuit de keuken is een mooie (hobby)ruimte te bereiken, voorzien van ramen aan twee zijden. Indien gewenst kan dit op een eenvoudige wijze verbouwd worden tot een tweede slaapkamer met doucheruimte.
Links van de hal is een gang met aansluitend de kantoorruimte en de hoofdslaapkamer met een dressing en de badkamer. Kenmerkend detail van de dressing is de erker aan de voorzijde en de slaapkamer is ruim genoeg voor een ruime opstelling van een tweepersoonsbed. De luxe badkamer is ingedeeld met een ligbad, separate douche en een dubbele wastafel.
De kantoorruimte met archiefruimte is een grote ruimte waar u rustig kunt werken. Indien gewenst kan hier een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

Exterieur:
Het appartement heeft een ruim privéterras van circa 50m2 met een goede zonligging (west). Rondom de gebouwen van residentie Ulmus ligt een stijlvol park met een grote vijver, goed onderhouden gazons en een grote variatie aan beplanting. Vanaf het privéterras kunt u optimaal genieten van dit park.

Bijzonderheden:
- drie verwarmde parkeerplaatsen in de parkeerkelder;
- hoogwaardige afwerking met luxe materialen;
- hoge plafonds en grote ramen versterken het gevoel van ruimte;
- elektrische rolluiken en/of zonwering;
- het appartement is voorzien van vloerverwarming en een open gashaard bij het zitgedeelte;
- voorzieningen voor de aanleg van een B&O- installatie.

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Sportlaan 19 • Maaseik