Hommersumseweg 59 • Heijen • € 1.295.000,- k.k.

Soort woning Landhuis, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 450 m2
Perceeloppervlakte 18.369 m2
Inhoud 2.000 m3
Totaal aantal kamers 10
Bouwjaar 1983
Brochure

Omschrijving

In de kop van Noord-Limburg aan de verbindingsstrook tussen twee natuurgebieden
(Maasduinen en Reichswald) ligt temidden van weilanden en bossen dit rietgedekt
landhuis. De voormalige boerderij is in 1983 volledig omgebouwd tot landhuis en in 1995 is er een nieuwe vleugel aangebouwd met o.a. dubbele garage en 6 paardenstallen. DIt landhuis is klaar voor de toekomst door de duurzame bouwwijze o.a. voorzien van aardwarmte!

Deze woning heeft alles wat wenselijk is voor een optimaal buitenleven. De ligging is voortreffelijk, de uitstraling bijzonder en de kwaliteit buitengewoon goed.
Afgelegen betekent in dit geval niet slecht bereikbaar; binnen 10 minuten bent u bij
alle voorzieningen zoals winkels, scholen en een huisarts, maar ook bij een ziekenhuis en de autosnelweg A77. Binnen 15 minuten bij een 18-holes golfbaan, 20 minuten vliegveld Weeze en binnen 30 minuten in steden zoals Nijmegen, Venlo en Kleve (D.)

De totale inhoud van het geheel bedraagt ca. 2000m3 en het grondoppervlak is 1.84 HA.
Alleen de prachtig aangelegde tuin met vijver, brug en meerdere terrassen is al 5000 m2 groot, er is een eigen oprijlaan met automatische toegangspoort en beeldintercom, verder tuin/weideberegening en uitgebreide buitenverlichting van klassieke lantaarns op schemer-schakelaar.
Ook is er een complete paardenhouderij met zes stallen, grote zolder, verlichte rijbak
en twee mooi afgezette weiden van ieder ca. 6000 m2.

Dan is er de grote dubbele garage (elektrische toegangsdeuren) met een oppervlak van 75 m2 , waarin niet alleen plaats is voor twee auto’s maar ook de aardwarmte-pomp, de beregeningspompen, grote werkplaatshoek en de tuintractor met toebehoren een plaats hebben.

Tenslotte (alles onder één dak) de woning zelf; optimaal geïsoleerd (energielabel A) en beveiligd d.m.v. inbraak- brandalarm op meldkamer, compleet camera-systeem en beeld-intercom. Er is een binnen-zwembad, wellness/fitness-ruimte en een apart gastenverblijf.
De gehele onderverdieping heeft vloerverwarming en de woonkamer ook nog een automatische haard. Boven hangen radiatoren en overal zit dubbel glas.

Indeling : grote entreehal met vide, ouderslaapkamer met eigen complete badkamer, woonkamer, eetkamer, half-open keuken en bijkeuken met toegang naar nette droge kelder (15 m2). Zwembad (9 x 3,60 m) met aan twee kanten openslaande deuren.

Verdieping : twee slaapkamers, complete badkamer met ligbad en douche, tweede grote woonkamer annex kantoor met sfeervolle houtkachel en mooie loggia..
Daarnaast bevindt zich een wellness-ruimte, die vanuit het zwembad per lift te bereiken is en waar plaats is voor een sauna, jacuzzi en zonnebank. Via de technische ruimte met o.a. klimatisering voor het zwembad komt men in het gastenverblijf (60 m2) met een balkon en uitzicht op de tuin. Deze ruimte is voorzien van toilet/douche, grote inbouwkast en zelfs een eenvoudige keuken ( dit gastenverblijf is natuurlijk ook te gebruiken als twee slaapkamers, waardoor er dus totaal minstens vijf aanwezig zijn).

Tenslotte bereikt men de ruime hooizolder, die vanuit de paardenstal met een degelijke metalen vlizotrap bereikbaar is. Hier zit ook een zg. hooiluik met daarbij een hijskatrol zodat iedereen het kan gebruiken.

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Hommersumseweg 59 • Heijen