Ganzenpas 2 • Neerpelt • € 4.750.000,- k.k.

Soort woning Villa, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 1.620 m2
Perceeloppervlakte 5.872 m2
Inhoud 7.800 m3
Bouwjaar 2008
Brochure

Omschrijving

Mocht Donald Trump ooit overwegen om een stulpje in België te kopen – en waarom eigenlijk niet? – dan zou dit het perfecte onderkomen voor hem zijn, compleet met een door zuilen gedragen portico en alle luxe die een mens die zich kan wensen.
De paleisachtige villa werd in 2008 gebouwd in een prestigieuze omgeving in het buitengebied van Neerpelt.
In deze opulente villa in Neerpelt zal hij zich onmiddellijk thuis voelen en kan hij heerlijk bijkomen van de hectische jaren als president van de Verenigde Staten. Niet alleen de stijl zal hem vertrouwd voorkomen, maar ook het comfort en de luxe is een (ex-)president waardig. En, ook belangrijk, hier laat men hem begaan. Mensen in deze fraaie villawijk gunnen eenieder zijn rust en privacy.
De villa werd in 2008 gebouwd in een prestigieuze omgeving in het buitengebied van Neerpelt, op een landelijke locatie direct bij de eindeloze velden en uitgestrekte bossen.
De paleisachtige villa doet overigens niet (veel) onder voor The White House. Leest u maar even mee.
Deze mansion is gesitueerd op een schitterend aangelegd perceel van 5.872 m², compleet met weidse gazons, een tuinpaviljoen dat ‘zweeft’ boven een grote vijver en naast de villa een Italiaans aandoende stijltuin met acht in vorm gesnoeide bomen aan weerszijden van een rechthoekige spiegelvijver.
De villa heeft een bewoonbare oppervlakte van circa 2.400 m² en dat is bijna de helft van The White House (5.111 m²). Maar wie heeft er, afgezien van de Amerikaanse president, in hemelsnaam 132 kamers en 28 open haarden nodig?
Je verliest elkaar volledig uit het oog. Nee, dan is deze imposante villa in het veel leukere België een prima en uiterst bewoonbaar alternatief. Bij de bouw werden alleen de allerbeste materialen verwerkt en het kwaliteitsniveau is dan ook ongekend hoog. Dit is een residentie voor diegenen die alleen genoegen nemen met het allerbeste.
De living, de woonkamer, de slaapkamers – er zijn er vier – met eigen badkamers: alles speelt zich af in een andere dimensie qua ruimte, uitvoering en luxe.
Op de begane grond treft u verder een schitterend betegeld binnenzwembad aan, de wellness met sauna, een zeer luxueus Turks stoombad, douche, kleedruimten en toilet.
De villa bestaat uit vier verdiepingen: de begane grond (ruim 724 m²) met imposante hal, een enorme living, elegante landhuiskeuken met alle denkbare apparatuur en een kantoor met prachtige maatwerk kastenwand.
De eerste verdieping meet liefst ruim 700 m², verdeeld over de glamoureuze master bedroom, met prachtige dressing met maatwerkkasten en speciale bergruimte voor uw schoenencollectie, een badkamer/boudoir waar zelfs Melania steil van achterover valt en drie riante slaapkamers met bijbehorende badkamers.
Daarnaast een state-of-the-art fitnessruimte met bar en uiteraard een prachtig uitgevoerde bioscoop waar u met al uw vrienden van uw favoriete films kunt genieten
Bergruimte? Op de zolder van circa 194 m² kunt u al uw koffers kwijt en ook nog wel wat meer.
De reis langs de verdiepingen kan comfortabel worden gemaakt met de lift, maar er is ook een geweldig trappenhuis met dubbele, rondlopende showtrap.
Zelfs de garage is allesbehalve standaard, want uitgerust met een autolift naar het souterrain, waar ruimte is vrijgehouden voor uw collectie exclusieve en/of klassieke automobielen.
Woorden schieten al gauw te kort om deze extravagante residentie te beschrijven – zelfs de foto’s geven maar een summiere impressie van wat u in dit paleisje te wachten staat.
Ten overvloede: Neerpelt bevindt zich 27 kilometer van Eindhoven, 70 kilometer van Den Bosch, 66 kilometer van Tilburg en ruim 100 kilometer van Brussel.
Ons advies: maak een afspraak voor een bezichtiging in deze villa, die alle verwachtingen overtreft en trek er gerust een middagje voor uit.
Collegiale verkoop met het Neerpelts Makelaarskantoor.

Meer informatie

T +31 (0)43 3470139 / +31 (0)475 407044
E info@alardvandervarst.nl

Afspraak maken

Kaart Ganzenpas 2 • Neerpelt