Top object op magnifieke locatie

Vrij gelegen in het buitengebied van Roermond / Asenray , op een schitterend eigen perceel van 21.680 m² wordt deze woonboerderij met bijgebouwen, zwembad en badhuis door ons te koop aangeboden.

Deze prachtige woonboerderij beschikt over alle moderne voorzieningen en is met zorg door de huidige eigenaren onderhouden. Een bijzonder object dat zowel van binnen als van buiten een zeer royale indruk maakt. De magnifieke locatie in combinatie met het riante perceel maken dit alles tot een exclusief object.

De woonboerderij bereikt u middels een elektrische toegangspoort en een mooie oprijlaan en is omringd door een natuurlijke tuin met terrassen afgewisseld met paden, bomen, gazon, en verzorgde borders en weiden.

Het nationaal park de Meinweg met zijn uitgestrekte bos- en heidegebieden is in de directe nabijheid en u woont hier uitermate centraal op korte afstand van Maastricht Dusseldorf en Mönchengladbach. De autowegen A73,  A52 en A61 zijn in de directe nabijheid.

Kortom: Dit object biedt de unieke kans voor diegenen die van stijl, exclusiviteit, rust en natuur houden maar toch op een centrale “toplocatie”nabij Roermond willen wonen.

 

Kenmerken

Bouwjaar ca. 1930 oorspronkelijk
Perceeloppervlak  21.680 m²
Inhoud 1900 m³ woongedeelten
Isolatie dakisolatie, dubbele beglazing, ged. rolluiken en ged spouwisolatie
Kozijnen hardhout, kunststof, aluminium
Verwarming cv-installatie: cv-combiketel 2006, vloerverwarming badkamer en begane grond m.u.v. keuken hal en bijkeuken
Bijzonderheden dak serre elektrisch bedienbaar en alarminstallatie
Aanvaarding in overleg
Vraagprijs € 1.350.000 k.k

 


Het reactieformulier wordt verstuurd Het reactieformulier wordt verstuurd…

Onze excuses

Er ging iets mis. Probeer het a.u.b. nogmaals.

Bedankt voor uw verzoek

We bellen zo snel mogelijk terug!

Laat hieronder uw gegevens achter.

Laatste nieuws

Christie’s International Real Estate

Na meer dan twintig jaar werkzaam te zijn in de makelaardij, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het hoogste segment van de woningmarkt-de exclusieve objecten-beschouw ik het als een grote eer sinds 1 januari j.l. regio-partner voor Limburg te mogen zijn van R365 Christie’s International Real Estate. R365 Christies’s International Real Estate is een nieuw begrip in Limburg, dus een korte introductie is op zijn plaats. Christie’s International Real Estate is opgericht door het befaamde Britse veilinghuis Christie’s om bijzondere residenties de aandacht en behandeling te geven die bijvoorbeeld ook exceptionele kunst krijgt.

Lees verder

Nieuw kantoor

Alard van der Varst Makelaars en taxateurs o.z. is per 1 januari verhuist van Stevensweert naar een monumentaal pand aan de markt te Maastricht! Overweegt u uw exclusief onroerend goed te verkopen of wilt u informatie over een herbestemming, informeer u dan bij Alard van der Varst , uw regio-partner in Limburg van R365 Christie’s International Real Estate naar de mogelijkheden.

Lees verder