Aan- en Verhuur

Aanhuur 

Denkt u eraan een woning te huren? Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs o.z. helpt u daar graag bij. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u op zoek naar geschikte objecten. Daarnaast begeleiden we u bij alle juridische en administratieve zaken die betrekking hebben op de huur van een woning. Zo weet u waar u voor tekent!

Verhuur 

Denkt u eraan uw object te huur aan te bieden? Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs o.z. helpt u daar graag bij.

Belangrijk is het vinden van een geschikte huurder. Zo worden potentiële huurders door ons altijd vooraf uitvoerig gescreend. Daarnaast ondersteunen we u in alle voorkomende juridische en administratieve zaken als het opstellen van een goed huurcontract en het plannen van bezichtigingen. Dit alles zodat u zorgeloos kunt verhuren!

Denkt u eraan uw object te verhuren? Of bent u op zoek naar een huurwoning? Of heeft u een vraag? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Vul het zoekersformulier in

Laatste nieuws

Christie’s International Real Estate

Na meer dan twintig jaar werkzaam te zijn in de makelaardij, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het hoogste segment van de woningmarkt-de exclusieve objecten-beschouw ik het als een grote eer sinds 1 januari j.l. regio-partner voor Limburg te mogen zijn van R365 Christie’s International Real Estate. R365 Christies’s International Real Estate is een nieuw begrip in Limburg, dus een korte introductie is op zijn plaats. Christie’s International Real Estate is opgericht door het befaamde Britse veilinghuis Christie’s om bijzondere residenties de aandacht en behandeling te geven die bijvoorbeeld ook exceptionele kunst krijgt.

Lees verder

Nieuw kantoor

Alard van der Varst Makelaars en taxateurs o.z. is per 1 januari verhuist van Stevensweert naar een monumentaal pand aan de markt te Maastricht! Overweegt u uw exclusief onroerend goed te verkopen of wilt u informatie over een herbestemming, informeer u dan bij Alard van der Varst , uw regio-partner in Limburg van R365 Christie’s International Real Estate naar de mogelijkheden.

Lees verder